måndag 16 oktober 2017

Borde verkligen

Vila eller sova en stund....men jag kan inte. Hjärnan går på högvarv och jag har svårt att slappna av.
Tårarna bränner i ögonen men jag försöker att inte visa utåt hur jag mår. Jag är bara en ynklig varelse som gör så jag håller mig något flytande.


Jag vill bara skrika ut allt på engång, men det går inte....det är bara att bryta ihop och komma igen för det är så jag gör....men hur många gånger orkar jag det?! För jag är bara en ynklig varelse som gör så gott jag kan.
Att det sedan är års dagen sedan pappa gick bort imorgon gör inte saken bättre.....skulle behöva dina kloka ord och råd. Men istället får jag gå till minneslunden imorgon. Tända ett ljus och prata med dig där.....Fan livet är inte rättvist!!
Tittar på klockan och konstaterar att jag "vilat" ca 30 minuter......blir en lång natt. Men jag har världens bästa kollegor och tiden kommer gå fort.....

Jag var på gamla jobbet i förmiddags och drack lite kaffe och pratade med kollegorna,samordnare hon blev så glad att se mig och gav mig en riktig bamse kram som bara hon kan göra. Fick höra att du ser så pigg och fräsch ut och du har gått ner i vikt oxå Anna. Det värmde i hjärtat även om vågen jag har hemma visar något allt annat och fick mig att bryta ihop imorse 😂😫
Meddelade även chefen att jag skriver på papperna nästa vecka OM jag ska säga upp mig. För tänk om allt bara k*kar ihop sig riktigt och jag inte har möjlighet att vara kvar på jobbet i Malmö?! Allt kan ju hända....menar jag. Ska jag då gå tbx och ha ångest över det?!? Eller ska jag sätta mig som timanställd och jobba 24/7?!?  Ja jag vet inte .....just idag är jag ett totalt kaos......
Kan inte någon röva bort mig och bara ta hand om mig?!

Ok vilket deppigt inlägg detta blev....o h jag vet att ni väntar med spänning på att jag ska avslöja min nya samarbetspartner. Förhoppningsvis kan jag hinna göra det innan jag ska jobba.....

Kram på er ❤

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis