onsdag 18 oktober 2017

Godmorgon eller nej jag gick upp vid 2

Vaknade strax efter 11 men konstaterade att NEJ det är för få timmars sömn så du går inte upp nu. Lyckades somna om till 2 tiden.
Tog mig ner till soffan där jag kollade på spöken på bild med Laxton ghost sweden. Sen la C beslag på tv och jag tog på mig träningskläderna. Och äntligen så börjar jag komma ner i min "gamla" tid  tog 23,45 idag TROTS att jag kände mig tung och stum i benen. Grymt imponerad av mig! 👏

Men jag vet om att jag är en grym person och det är verkligen dax att jag stepar upp!


Jag ser att jag fått en del nya läsare, men ingen som ger sig tillkänna med att kommentera något och vet ni vad kommentarer är ALLTID  kul. Antingen med namn/signatur eller bara anonymt.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen får jag se vad som händer ikväll.

Puss & kram0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis