söndag 15 oktober 2017

Söndag och silverstänk

Har under en tid sett min utväxt.....att den är ganska silvrig! Jag är bara 38 år och känner att jag vill inte vara silvrig/grå riktigt än. Eller jo det hade jag kunnat köpa om jag vetat att det var den fina färgen i hela håret men det är ju lite som ett lotteri....en del vinner.
Så jag och C åkte till Dollarstore och fixade min färg,det blev lite annat smått oxå.Jag köper en färg som heter Missmagic S5,0 men det fanns bara 2 kvara av den så det blev en S6,0 ocu en S4,0 oxå. Sen gick jag hem till F som hjälpte mig med det och klippte även en bit på håret. 
Nu sitter jag här i soffan och känne rmig rätt nöjd med dagen. Tog min PW/löprunda strax efter 8 i morse. 
Imorgon går jag på 2 nätter sen har jag "frivecka" och inget planerat då.

Hur har er söndag varit??
Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis