tisdag 5 september 2017

Snart är dax att på riktigt

Klippa navelsträngen när det gäller O. Han ringde mig på jobbet för att berätta att han idag fått
 så hans 3 månaders anställning som han fick efter studenten mycket riktigt var en provanställning.  Nu kan han verkligen börja leta egen lya på riktigt.

Jag är så stolt och lycklig att jag är mamma till så självständiga och företagsamma barn. Varken jag eller deras pappa har curlat runt med den utan de har fått lära sig den "hårda" vägen. Och det är bara en sån enkel sak som att visa och berätta att man kan inte bara få pengar....utan man måste jobba för att få det. Visst nu har det gått pengar men de har även fått jobba för att tjäna de "stora" pengar än eller en sak. Alla gånger inga roliga jobb men som jag sagt: det är inte alls alla gånger roligt att jobba.

Mina 3 barn är egna individer som har förmågan att stå på egna ben och de vet att man inte ska ta skit!

Grattis ännu en gång till din tillsvidareanställning min älskade unge! 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis