fredag 29 september 2017

Natt 1 av 3

Ikväll går jag på första av tre nattpass. Jag ska jobba med E och det ska bli nice. Jag har blivit "separerad från henne och C dom senast passen! Haha! Visst nu är det synd om C som inte är med oss i natt....håller en tumme att vi får jobba ihop de två andra nätterna.
Blir kanske en "jobbig" natt då jag inte kunnat vila....för när jag la mig och kollade fångarna på fortet i sängen, på med min ögonbindel och började slappna av,då ringer storebrossan! haha! Så vi pratade om allt möjligt ca 30 min. Sen var det lönlöst att ens försöka så jag snörade på skorna och gcik en runda med Harry.
Ska träffa E vid 21 tiden för vi ska lägga in vår semester önskan,tydligen har vi nyanställda semester som vi måste ta ut innan året är slut så det ska vi göra innan vi ger oss ut i fält inatt. Gäller ju att ta ut det när vi blir tillsagda att göra det 👌
H och hans kompis S är på väg hit och jag har gjort klart för de att de ska vara tysta imorgon  annars kommer de möta mig i Cruella de vil......och det lovar jag att de inte vill göra!! Haha!

..Bildresultat för cruella de vil

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis