torsdag 21 september 2017

En lite utflykt på morgonkvisten :-)

Imorse när jag hade slutat jobba så satte jag GPS`n så jag hittade ut från jobb....ja jag är fortfarande osäker på HUR jag hittar dit och hem 😋
Men när jag väl var på E22an så tyckte jag att nu känner jag igen mig........körde en bra bit innan det slog mig att detta är INTE den vägen jag brukar köra.....och rätt vad det var så så jag skyltar mot Bjärred!! Whata fuck!!! Givetvis en massa vägarbeten så jag inte kunde vända.....så jag fick fortsätta köra och givetvis ringde jag hem och berättade om detta....sådär lagom glad! Haha! Och jag var snabb att berätta att jag INTE kört fel med hjälp av GPS´en (det har hänt förr 😀😁) Men efter att jag kört ett stund kom jag fram mot Nova och då visste jag var jag var.
Jag var hemma vid kvart i 9 och byte om för att sedan krypa ner i sängen och sova några timmar. Vaknade vid 15,51 och kröp upp i soffan och här sitter jag nu. Mannen ska fixa middag och det är dax att köra om ca 3 timmar.

Nu ska jag titta på tv och mysa med C.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis