tisdag 5 september 2017

Du har ett service yrke

Och ska därför uppföra sig på ett visst sätt. På nya jobbet är det något vi får göra dagligen och i och med jag jobbar för en myndighet så har jag och mina kollegor ögonen på sig.
Jag har ju som många av er vet börjat pendla med
        

Och jag tror inte att deras chaufförer är medvetna om att de oxå jobbar med människor. Många av  dem är medvetna om det,men det gör inte charmtrollet som kör idag! Jisses vilken otrevlig karl! Han har gett 6 resenärer en utskällning av något slag. Sista var en äldre man på ca 80 år som nog inte åkt kollektivt sedan det blev kontantfritt på bussarna. Nu var det tur att han hade ett bankkort med sig så han kunde lösa biljett.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis