fredag 8 september 2017

Att lära sig något helt nytt

På två veckor kan vara lätt beroende på vad det gäller.
Men det jag har lärt mig på dessa två veckorna ÄR INTE LÄTT!! Det är som ni vet en helt ny värld för mig och jag har  många gånger varit så nära på att klappa ihop pärmen och bara återgå till vården  för det är en värld som jag kan!
Idag var det dax för examination. Jag fick provet framför mig och kände har jag lärt mig något om detta?!?!  Samlade mig och läste frågorna 2 ggr. Gjorde det och lämnade in det.....ju mer vi pratade om provet så var jag säker på att fån detta har inte gått vägen. Efter 12 var det samling igen och våra lärare säger ALLA är godkända!! Då var det en sådan lättnad. Nivån var endast godkänd för er som undrar. Men NEJ det var inte lätt för det ska ni veta!


Vi fick inte behålla provet så jag tog en bild på mitt resultat ser kanske inte mycket ut för världen. Men det är mycket för oss som inte är "vana" vid dessa paragrafer och lagar.

Nu är jag påväg hem.och ikväll ska jag ta ett glas vin!  För det är jag fan  värd! 

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis