onsdag 16 augusti 2017

Rom byggdes inte på en dag

Jag precis som MÅNGA andra är i gång med att förändra "livet" och vår "livsstill" jag har nu hållt upp med socker och kolhydrater i 4-5 veckor. Och min träning ja vardagsträningen och PW. Och det har varit piss jobbigt den första veckan men när man väl kommer över det så blir det lättare.
Och visst man ska eller bör ha en unna sig dag OM man vill,men det har inte jag haft. Jag åt lite pommes i lördags när vi hade S o C här men min magen sparkade bak ut dagen efter! Så nä jag skippar att "unna" mig 👊👍
Det som är bra att tänka på när du unnar dig,det är ju att du triggar igång ditt belöningssystem som du under några dagar "läxat" upp med att du ändrar dina vanor och då är allt ogjort jobb.......är det värt det?! Nä inte om du frågar mig 😒


Katarina Rosengrens foto.


Man behöver inte ha läsk,godis,kakor, energidryck,öl eller bubbel eller vad det nu är för mumisga favoriter i picknikkorgen eller på din unnadag. Iallafall inte de första veckorna när du är igång med att "vända" din livsstill.Och NEJ jag är inget proffs på detta utan jag skriver av egen "erfarenhet" vad som hjälpt mig.
Det gäller som sagt att rida ut stormen när suget faller på! Lycka till <31 kommentarer:

  1. Min mage hoppar sju miljoner bakut om jag unnar mig haha därför försöker jag undvika det med haha

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis