lördag 22 juli 2017

Wäggarökeri & Resturang

Igår var vi ute och åt med mannens jobb på Wäggarökeri och restaurang. Det var första gången vi var där och åt. Jag tog torsken,den var helt okej. Fick potatismos till en hel familj och lika mycket kapris....det är något av det äckligaste jag vet! 😝 Desserten ar jag inget att säga om förutom att det var så sjukt god!! Pistageglass med choklad!! Mumma...snacka om att smaklökarna dansade shottis i munnen!! Mums!
Mannen tog Wägga speciel-med lax i olika former.....tvi förlåt jag vet man inte får säga så....men nä det går inte.
Wägga special

Pistageglass med choklad


Ungsbakad torsk

Efter maten gick vi ner till en gröning för lite lekar,kubb,kasta stövel,kasta bollar i en spann och doppa en tampong i en flaska.
Kubben gick riktigt apdåligt för mitt lag.......förlorade ja det gör mig ont att skriva att vi förlorade! Men jag lyckades peta i lite poäng i spannen och doppa en tampong,kasta stöveln så den landade på ryggen det är inte illa! Haha! 
Nåja det är ju bara lekar 😏😉 huvudsaken är att man har roligt eller hur?! Hihi!
Gänget tog sig vidare ner till hamnen och satte oss i ett tält,pratade och lyssnade på musiken som spelades. Ryggen min blev ganska stel av att sitta still så på en bänk. Vid 11 tiden sa jag till mannen att jag var sugen på att köra hem,han och S var inte sena på att hänga med på det. Så det gjorde vi. En kanin kom ivägen när jag körde hem 😒  förlåt.....Vila i frid!
Idag ser det ut att kunna bli en dag med sol...härligt! Vi ska ta oss in på Östersjöfestivalen med barnen idag. C ville åka lite karuseller så det får bli en runda dit.

Vad ska ni hitta på idag?
Kram 0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis