söndag 9 juli 2017

Söndags morgon

Bildresultat för söndagsmorgon Sitter i soffan och har precis ätit frukost. Har tven på och tittar på Arvingarna på 1an en dansk serie. Rätt hyfsad måste jag säga.
Idag är det sista dagen på min andra semester vecka,hur kan jag summera dessa 2 veckorna hittills?!  Regn,regn och så lite mer regn!! Nåja jag har sluppit ställa klockan och det är alltid ett plus även om Harry väckt mig för att han varit nödig,efter det så har jag krypit ner i sängen nån timme till och det är gott!
Idag är det rixfmfestival i Kristianstad och givetvis ska vi dit 😆 C vill ju så gärna se Jocke och Jonna,jag har förklarat att det kommer vara HUTLÖST mycket folk så hon och H ska åka in tidigare och "köa" eller se så de får hyfsad plats,sen kommer jag och mannen in  när det närmar sig....lär vara ont om p-platser men vad gör det om hundra år liksom?! Hoppas bara att vädergudarna är lite hyggliga idag....

Nu ska jag fortsätta med att dricka kaffet och sedan ska jag tömma diskmaskinen.

Ha en bra dag,kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis