måndag 10 juli 2017

Sommar-Ledighet-Semester

Som ni redan vet så har jag ju semester 😆 och mannen jobbar denna vecka med sen går han. Vi har inget direkt planerat utan tar det lite som det kommer pga Harry. Japps det är bra att skaffa valp på sommaren MEN man blir väldigt låst 😄 men vad gör det om hundra år.
Men igår kom mannen med ett förslag på vad vi ska göra sista veckan vi har tillsammans. Och det är att ta en kryssning. Och inte då en "vanlig" kryssning utan vi ska åka från Karlshamn som ligger betydligt närmare oss än Stockholm.

Mannen är sugen på att vi ska på kryssning i Baltikum .I priset får man även en natt på hotell 😁 och det finns inget bättre än hotellfrukost! Mums! Hihi! Ni hittar givetvis fler resmål hos dfdsseawaysHouse of the Blackheads
House of the Blackheads

Det finns tydligen hyfsat bra shopping där oxå och det är alltid trevligt. Katthuset är något som C skulle vilja se,jag vet inte riktigt vad det är om jag ska vara ärlig,men hon säger att det ska vara några katter som är statyer vid ett hus och de visar rumpan. Och hon har säkert bättre koll på det än sin mamma.....haha!
Jag litar fullt på dottern i detta 👌

Är det någon av mina vänner som varit i Riga och vet med sig att DETTA får ni bara inte missa,kommentera då.

Detta med kryssning är inget som är helt nytt för oss, vi har åkt några gånger till Åland med vikingline och birka det har varit utan barn så dottern har bara erfarenhet av Helsingborg-Helsingör så det räknas inte. Sen har vi aldrig varit i land på Åland så det räknas inte riktigt heller 😀


Vad har ni för erfarenhet av att åka på kryssningar?? Vad ska vi tänka på?? Vad får vi inte missa att titta på i Riga??

1 kommentarer:

  1. Åh jag vill också ha valp men kan inte när jag jobbar som jag gör. Så mysigt med en liten voffsing :)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis