söndag 23 juli 2017

Östersjöfestivalen

Igår åkte vi med H & C en runda till Karlshamn och Östersjöfestivalen. C var lite sur eftersom hon inte fick följa med kvällen innan.
Det blev lite karusellåkning för barnen...ja jag åkte oxå för en gångs skull 😄 det blev 3 vändor i radiobilarna,galet skoj var det. Längesen jag åkte dom. Givetvis skulle jag testa lyckan i chokladhjulen och det visade sig vara en bra dag för mig 😂
Nr 65 gav mig svenska klassiker från Marabou och 45 gav mig en kartong med twix och Snickers #jagsomskullesöutaätagodis 🙉🙈🙊 var tvungen att smaka ett snickers igår i vänta  på att maten skulle bli klar. Men det är oxå det enda 👌
Jag ska bli duktig igen har jag bestämt mig för. Det är dax att få tummen ur och ta tag i kosten och trä ingen igen. Inget alls avancerat utan som det jag gjorde när jag var  så jävla grym!!  Känner att det blivit några godsaker för mycket den senast tiden. Så därför ska jag köra strikt till 31 aug till att börja med. Vikten tänker jag 5 kg ner till att börja med för det är väl det som flyttat in igen hos mig.0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis