lördag 8 juli 2017

Ikea

 Jag och barnen körde till Ikea i Älmhult strax innan 11. Det var perfekt väder för att åka dit  ju 😆 det tyckte fler än vi.....jag konstatera att jag inte "tål" barnskrik och barn som gapar för de inte får som de vill....hualigen! Kan beror på att jag har stora barn och kommit ifrån detta med skrik och gap....visst mina teyas och har sig men detta skrikande gör mig knäpp i huvudet.....
Var på fyndet först ju där det blev lite smått. Sen in och käka lunch med en hel del andra!! Hualigen😂😂

F ringde mig när vi var på väg upp för att fråga om vi skulle ta oss dit. Men eftersom vi var i Lönsboda då så mötes vi upp inne på varuhuset. Blev lite smått och gott där inne men det var mest till sonen som hamnade i vagnen.....tur han får lön nu mera....haha! 
Nu är vi på väg hem och det är sonen som kör 🤗 känner mig lite mer avslappnad nu när han kör o h har lite "vana".

Nu får se vad resten av dagen har att erbjuda.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis