onsdag 26 juli 2017

Hetsen och paniken

Som mest troligt alla går mer eller mindre inför sommartiden,då det är dax för bikini och  tunnare sommarkläder. Visst denna sommaren har iallafall inte jag har den nojan/ångesten....eller det var längesen jag hade det,menar varför?! Det är inte lönt att sitta och svulla en massa under hösten och vintern för att sedan lägga sig i hård träning och dieter för att man ska se fit ut för några veckor. Men det är så jag tänker....sen är vi som vi är. Det är bara vi själva som kan ändra på det oavsett åt vilket håll.
Men det som får mig att ja ilskna till är fel ord det är alla dessa förbenade bilder som dyker upp på sociala medier om hur främst tjejer lägger upp bilder på att de känner sig fula,tjocka,plufsiga och tom feta. Det kan vara med eller "utan" kläder. Och givetvis är detta ett sätt att få bekräftelse på att de "duger" och är fina som de är. De på dessa typer av bilder suger de åt sig och tackar alla för dessa gulliga och peppande ord. För det var precis vad som behövdes just då.
Men nästa bilder som dyker upp på sociala medier av just denna gruppen är bilder på fika i alla dess former och slag,vin/öl/cider/rosé/energidryck,godis och fanskap !!
Nä lägg inte upp att jag känner mig si och så när det sedan dyker upp "svulle"bilder!! Inte konstigt att du/ii känner er plugga eller feta!!

Nä det är verkligen dax att vi tjejer/kvinnor/damer börjar inse att VI duger som vi är. Och det är inte så att killar/män bara före drar smala/magra/taniga tjejer/kvinnor/damer, faktum är att de flesta vill ha något att "hålla" i 💙

Vi kan inte kräva att någon ska älska oss om vi inte själva FÖRST gör det!

2 kommentarer:

  1. Mkt bra skrivet. Jag vet hur jag själv känner. Men de är precis de du skriver VI måste lära oss att tycka om oss själva. Kärleken sitter inte i "kärlekshandtagen"
    Love you ❤

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis