måndag 10 juli 2017

Rixfmfestival

Var i Kristianstad igår och då kollade på sin snapchat och såg att Jocke och Jonna med vänner hade anlänt så var vi tvungna och kasta oss i bilen för att bege oss på "jakt" efter de. Det var svårt med att hitta parkeringsplatser eller rättar sagt en som var anpassad för mig 😀😆  Vi ställde oss i kö för att på signering av Anton Hagman eller C gjorde det,sen när grannarna kom så klev vi ur kön så fick barnen köa. Helt ärligt så hade jag ingen ANING om ve han är! Haha! Tydligen var han med i mellon iår....men då jag inte såg den så är jag inte bekant med honom. Efter det så gick vi och käkade på Trendi och hon som expedierade oss måste ha ätit surkål för dte var något av det suraste och mest icke service meinded (stavas?!?!) jag stött på! Hualigen!  Efter maten så tänkte barnen traäffa Nano men de hade ingen ro att köa så det struntade i det och i stället bestämmer vi oss för att ta ett varv för att se om vi se Jocke och de andra och vem stegade ut MITT framför oss om inte Jocke! Barnen blev helt till sig,jag lyckades få till en bild när han vänder sig om för att prata med en i hans sällskap 👌 När lyckan hos barnen hade lagt sig gick vi och köpte glas på Yoogiboost,Eftersom vi var i stan TIDIGT så hade vi många timmar att försöka ta dö på.....men vi lyckades rätt bra.
Vid 5 tiden gick vi till stora torg för att vänta..vi väntade och väntade,grabbarna i sällskapet höll på att avlida av tristess! Haha! 
Vi fick riktigt bra platser och det var rätt långt fram,kanske 5-6 meter fram till staketet innan scenen. Men jag undrar hur folk är funtade och då menar jag vuxna-andra föräldrar som tränger sig och ställer sig mitt framför andra barn?! Är ni helt av banan?? Lika väl som era barn vill se vill våra och vi valde att ställa oss tidigt för att få bra platser inte för att NI ska tränga er före!
Under kvällens gång så försökte fler och fler tränga sig fram...för vi har faktiskt våra kompisar där framme....Jaha,ser jag ut att bry mig om det??! Svar nej så ni får vackert bli stående bakom OSS! 
Det var Anton Hagman,Mariett,Joel, Sigrid från lets dance,Robin Stjernberg,Nano,Rhys,Joakim Lundell som deltog under kvällen,en del var bättre än andra och en ska ABSOLUT inte syssla med musik om jag säger så....
Jag tyckte att Robin Stjernberg var kvällens bästa artist,helt klart,inget ont i de andra men han fick mig att gunga lite extra 😋👌 eller kan det varit min rumpa som fortfarande gungade sedan Joels framträdande?! Hahaha!
Sist men absolut inte minst kom han...alla barnens och många vuxnas favorit Jocke!  Vad ska jag säga?! Han är DJ och han gör det bra,han skrivit bra låtar helt klart. Synd var det att tjejerna som sjöng hans låtar stod framför honom så barnen inte kunde se så bra men de är glad ändå!
Spelningen var slut vid 21 tiden sen skulle vi ta oss till bilen och OMG vad folk det var!! Helt sjukt med människor! 
Sen började jakten på hamburgerbröd....slut överallt! Men eftersom grannarna även igår bjöd in sig på middag hos oss så fick de ta med sig pommes och bröd 😍😎😃
De begav sig hem vid 12 tiden igår och strax efter det lajag mig väldig tillfreds med dagen och sällskapet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis