torsdag 22 juni 2017

Våga för att vinna

Vi måste våga satsa för att vinna och förändra saker i våra liv.  Det kan gälla allt från att klippa av sig håret,gå på någon kurs av något slag eller byta jobb. Oavsett vad det gäller så måste vi våga satsa för att vinna.
Precis det gjorde jag för 3 årsedan när jag bytte arbetsplats och annat jobb fast ändå inom "bransch" och det blev ju hur bra som helst och jag har alltid tyckt det varit kul att gå till jobbet och träffa de flesta av kollegorna och träffa våra medborgare. Men den glädjen har försvunnit ganska drasiskt och det är nu jag funderar på ska jag våga satsa?!?!
Pratade med en kompis igår som sa: Anna du är den modigaste personen jag känner,du har sådan livserfarenhet och du ska inte vara där dina kunskaper tas tillvara på. Du har alltid vågat vara den du är,du låtsas inte vara någon du inte är,du bryr dig inte om folk inte gillar dig....det är ju deras förlust. Och det har hon så jävla rätt i! Det är inte min förlust om folk inte gillar mig!
 


Bildresultat för jag är mig själv

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis