måndag 12 juni 2017

Nedräkningen har börjat

Till det är semester. Jag längtar galet mycket efter min semester just nu. Ryggen har protesterat senaste veckorna och jag känner att jag tappat lusten till jobbet. Ja det är tack vare allt som hänt senaste tiden.....jag går dit och gör vad jag ska sen är det inte mycket mer...om jag ska vara ärlig. Och jag som alltid älskat att gå till mitt jobb......nåja det rättar väl till sig efter semestern. Då ska jag bara komma tbx till jobbet och gnugga händerna och njuta....haha! Ja då kan ni undra vad det var som hände 😉 👀
Det är alltså 9 arbetspass kvar innan jag checkar ut och har 3 v semester!

Igår var jag och mannen nere på bordershop och införskaffade lite vin,bubbel och cider,jag hade tomt...nåja det blev lite whisky oxå,många "fina" flaskor införskaffades. Vi käkade lunch på färjan- fisk,pommes och remouladsås,tusan så gott det var. Vi hade förbeställt det vis kulle ha så det blev en liten vända in i butiken bara för att titta lite. Och vi konstaterade att det är SKÖNT att förbeställa så man slipper asa runt på vagnar och annat.

Nu ska jag hänga lite tvätt innan det är dax för jobb.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis