torsdag 1 juni 2017

Kunde slutat

Med att vi blivit av med hus och allt vi äger och har!!! Jag gick och må mig vid 22.30 tittade på tv och slumrade till,vaknar eller jag hör ett pipande högt ljud....ligger i halv dvala och försöka härleda vad det är för ljus. Tills jag slåss av det att det är brandvarnaren som låter, tidar ut från sovrummet och det är helt rökfyllt utanför sovrummet.....skriker på mannen som är där nere.....han säger åt mig att lugna ner mig! Lugna ner mig?!?!? Vafan hela huset är rökfyllt!! Jag frågar vad det är som hänt,Då har man kokar ägg och trodde att han satte på låset till spisen men i stället satte han igång en platta! Livsfarligt!!! Där låg en kökshandduk och en pizzakartong och det hade blivit varmt och börjat glöda!! Mannen hade inte känt någon rök/brand doft INNAN brandvarnaren började tjuta. Och vi BRUKAR vara noga med att inte ha något på spisen så inte detta ska hända när katterna hoppar upp där vilket de gör avigt eller rätt.

Vi öppnade tvärdrag och jag frågade om vi skulle ringa brandkåren....men jag blev ner rösta i det 🤔


Brandvarnare tjöt,jag hade panik,ytterdörren var öppen och var var alla djuren?!?! Harry spatserade ut,Nisse gömde sig under bordet och Kajsa var borta....rätt var det var så var hon ute. Plockade i katterna i tvättstugan men det gillade inte vara in stängda 🙄

Idag luktar det fruktansvärt här inne och jag har satan ont i huvudet av doften.
Och from nu ska vi vara nogare med att INTE ha något på spisen!!0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis