lördag 3 juni 2017

Det fixas och planeras

Bildresultat för studenten  Inför sonens student nästa fredag. Jag har varit och inhandlat några flaskor Azti Cinzano som vi ska ha som välkomst drink till gästerna. Det blir en nätt skara på 28 gäster som kommer VAD vi vet andra kan dyka in bara sådär så det kan man aldrig veta.
Jag tror att vi har allt under kontroll. På torsdag ska vi inhandla till tårtorna som C ska göra till gästerna. Och sen ska lokalen dekoreras av mig och exets fru. Japps vi anordnar en student TILLSAMMANS!! Här hålls inte 2 studenter som det gjordes på mannens! Och det är så skönt att vi kan samarbeta och ha en trevlig dag tillsammans för Os skull och på hans STORA DAG!
Jag som är så blödig kommer garanterat böla som ett barn! Haha! Men jag ska försöka behärska mig! Haha!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis