torsdag 8 juni 2017

Det är fan inte okej!!

Harry att tvinga upp matte 5,15!! Jag har så satans ont i min rygg idag så jag fick rulla mig ur sängen....
Ni ska inte tro att han ville ut,nä nä han skulle bara busa runt här nere och jaga katterna! Känner bara 💣🔫 det finns inte så mycket kaffe att uppbringa för att jag ska reda ut denna dagen......men vad gör det? Harry är ju nöjd och glad! Bajskorv!
Nisse och Kajsa blev glada när jag kom ner,de fick ju mat tidigare än de brukar....haha! Det gäller att se det positiva i allt 😞😕😆
Sen en annan sak jag kan lägga mig tidigt idag....haha! Så jag är utvilad till 5 tiden på fredag *IRONI* Nä imorgn måste jag sova lite längre (iallafall till 7)då det är student och blir en långdag.
Jag hoppas innerligt att vädergudarna är på vår sida för han har inte varit så medgörlig varken idag eller igår......👎 MEN skulle det nu inte vara så så sitter vi torrt då vi valde att boka en lokal just pga detta med vädret. Men oavsett sol eller ej så vet jag att min son kommer skina som en sol hela dagen! OM han kan hålla sig på mattan och inte ta varannan vatten under dagen....haha!
Hans klass hela 6 stycken grabbar ska ha champagnefrukost hemma,innan det är dax att ta sig till skolan inför de sista timmarna.

Ska göra mig en kanna kaffe till.
Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis