torsdag 15 juni 2017

$#@#£¥₩&/@@?

 Igår tog vi tag i moteringen av poolen. Vi har haft uppe håll på ca 4 dag eftersom vi trodde det fattades delar.....men när vi eller när mannen tittade noga så var de så tunna så det var lätt att missa att det sätt fyra ihop. Så igår tog vi tag i det igen. Vi började strax efter 15.00 och gav upp kl 20.00! Och jag var eller VI var vid många tidpunkter så när att packa ner sliten på släpet och köra till tippen!!
Jag la upp en status på fb och skrev : Undrar hur många fula ord jag kan......och det var många som skrev eller konstaterade att jag kan många 😂😂😂
Nån skrev att jag kunde göra en ordbok,en annan var villig att lära mig fler om  jag skulle fattas några 🙈🙊🙉 Hahaha!
Det bästa med att motera poolen det var att tittar man på moteringsfilmen så är det 2 män som sätter ihop den på ett kick!! Och de såg så lyckliga ut under tiden oxå! Men det är som man säger man ska inte tro på allt man ser!! Idag ska vi sätta i botten på poolen och motera filter och det andra.  Tar säkert lika många timmar som igår. Men sen kan vi börja fylla på med vatten.  Sen ska vi ha poolparty hela semestern!  🍸🍷🍹🍻🍺

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis