onsdag 31 maj 2017

Tamponger och spetstrosor

Ja  livet som småbarnsförälder är ett helvete....vakna nätter och kliande tänder. Ja det är något som vi har förträngt,vi vet att de andra hundarna vi haft med störrsta sannolikt varit precis som Harry som valp men det är ju något man förtränger 😂😂

 Matte säger att jag är något av det sötaste som hon sett. Håller ni med? 

 Husse kom på mig när jag försökte öppna mattes tampong för att försöka röka en tampong! Jag knyckt den från ett säkert ställe som nu ni inte är säkert nu när de har mig i huset 😂😂😉😉

Imorse passade jag på att knycka mattes trosor och mumsa i mig....men av någon anledning så fick jag en tillsägelse 🤔😐🙄 jag fattar ingenting?!?! Kan det vara för att de var använda ?! Får väl testa ett par rena nästa gång!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis