onsdag 24 maj 2017

Godmorgon världen

Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort,vaknade dock av att mannens mobil burrade vid kvart över 7...hm. Det bara bara att gå upp och fixa kaffe. Kollade temperaturen ute 15 grader redan 😊👍 härligt!  Blir att påbörja trädäcket idag. Sen jobbar jag  ons och tors och på fredag ska vi hämta Harry 😍😍 på lördag är det äntligen dags för mitt och Sofias SPAevent.  På söndag är det middag och jag blir rejält bortskämd när jag kommer hem 🙃 påminde O om det i måndags när han klarade sitt körkort,så han och H kanske kör hit vad vet jag....skulle blivit så glad om de hade kommit.

C är ledig idag och imorgon (röddag) och på fredag.
Mannen går på sina nätter idag och går av på fredagmorgon.

Nu ska jag dricka lite kaffe.

Önskar er en bra dag. Kram

2 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis