onsdag 26 april 2017

Några har frågat

Hur det gick för sonen igår på uppskrivningen och uppkörningen. Tyvärr kuggade han, men som jag sa nu har du fått känna på det och vet hur det är till nästa gång det är dax. (Jag vet hur det känns)
Som ni vet så är jag och grabbarna separerade sedan många år och grabbarna är "här" varannan helg. Jag och exet kommer OFTAST bra överens men igår blev det lite "tjafs" vi har lite olika sett att se många saker och så har det alltid varit och kommer alltid vara.
Mannen förde över 650 kr till exet så de kunde boka in en tid till på körskolan så O kunde ta med sig lappen på uppkörningen och säga detta kuggade jag på detta tränar vi på (så gjorde han med sin äldsta son och det fungerade) men det skulle vi inte säga/föreslå för det var jobbigt och omständligt för det var slöseri med tid och pengar för HAN tyckte inte körskolelärare var så "bra" (riktigt så sa han inte men på ett ungefär) Till saken hör att O kört 2 ggr på körskola så de ser honom som privatist. När hans körkort kom på tal från början så sa jag att en intensiv utbildning skulle vi köra på till honom.....men nja du vet så fungerar det inte för han har fler barn.....jaha det har väl jag oxå! Sen fanns det olika paket man kunde välja men det  var inte heller något alternativ,nä givetvis för du har redan bestämt dig för VAD DU tycker och då är det omöjligt att vända det.
Igår fick jag höra att jag kunde minsann inte MÄTA mig med vad jag har gjort för O och hans körkort för det var minsann HAN som övningskört och lagt tid och framför allt pengar på att övningsköra. Meddelade att han inte kan slänga ur sig ngt sånt idiotiskt eftersom jag bara haft körkort i 2 ½ år och för det andra så BOR grabbarna där så av naturliga orsaker så blir det HAN som drar det "största" lasset när det gäller sånt. Och hade de nu bott här hade det varit mannen som kört och lagt ner tid och pengar på det.  Minns inte hans svar men han blev tyst iallafall.

Till saken hör att exet gärna sätter sig lite högre som förälder när han kan!

Jag har betalat underhåll sedan 2004 DU borde sparat undan så grabbarna hade till sitt körkort. För rent krasst så behöver jag inte ge en spänn extra. Men jag gör det för MINA barn!!!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis