torsdag 20 april 2017

Ledig torsdag och huvudvärk

Godmorgon på er alla fina! Hoppas att ni sovit gott. Det har jag gjort,jag vaknade när mannens klocka ringde 5,15 *SUCK*....men jag lyckades somna om till strax innan 7,med lite huvudvärk,kaffe,en tablett och en dusch så ska det snart vara borta.
Jag har även varit inne på apotekets sida på nätet och beställt mannens blodtryckstabletter,han var på apoteket igår för att hämta ut,men då sa hon i kassan att de inte fanns längre utan han fick ett lika preparat TROTS att han inte "tål" det. Det var samma sak sist han kulle hämta ut dom. Men även då hittade jag dem på apoteket.se,med elegitimation så vips var det beställt och hemma om 1-2 dagar. Denna gången ska jag tbx till apoteket i Olofström och lämna tbx tabletterna.....blir förbannad på att de i kassan ska bestämma vilken tillverkare vi som kunder ska ha......i detta fallet var hans ordinarie tabletter 30 kr dyrare totalt och vad är det att tjabba om?!! Inget om man inte kan ta lika preparat....det är jag som kund som avgör vad jag vill betala! Även inom mediciner får man vad man betalar för och det är klart det inte kan vara samma sammansättning när det är billigare.

Idag är det även styrelsemöte med kommunal och mitt första "framträdande" i styrelsen.....inte för jag vet vad det hela innebär än,men det ger sig väl 😋


Nä nu ska jag hoppa in i duschen. Jag hoppas ni får en bra dag. Kram

1 kommentarer:

  1. HOppas din dag blir bra och att du slipper huvudvärken :)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis