lördag 15 april 2017

Långfredag

Gick igår och vi åkte ner till svärföräldrarna och käkade lite "påsk" mat. Gubbröra,ägg,sill.prinskorv och köttbullar och tårta till kaffet.
Lite mat men ändå blir man så jäkla mätt,barnen käkade på. Sen skulle grabbarna åka på sitt håll,H skulle till sin pappa och A skulle till Linderöd och träffa tjejen.
När vi kom hem så kom grannen in med sitt barnbarn som ville mysa med Laban,Nisse och Kajsa. De gick hem efter knappt en timme. Jag och mannen kröp ner i spabadet och satt där en stund sen kom grannarna över och då gick vi upp.
Jag skulle jobbat hela påskhelgen,men pga nervblockaden jag fick i tisdags har jag fått ont i höften och ner i benet. En känsla av att benet sover konstant och höften känns som den har låst sig.
Tydligen är det en mindre vanlig biverkning som har drabbat mig, en blödning vid nervroten där de la nålsticket. Så jag är ordinerad vila några dagar.......jag vila?!?! Haha! Lite små komiskt måste jag säga.....men jag FÖRSÖKER verkligen att inte göra något...

Nu ska jag dricka kaffe och ta en smörgås

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis