onsdag 5 april 2017

Kan inte låta bli

Att morra lite när det gäller en sak....eller många saker kanske men just nu vill jag morra över detta. Igår efter fotbollstärningen kom C hem med en lapp om att de SKALL sälja en lott a 200 kr. Det finns inget värre än när barn tvingas på att sälja olika saker!!
Jag undrar givetvis om alla de ÄLDRE spelarna oxå SKALL sälja dessa lotter?! Förmodligen inte!! Lika så kan jag morra lite när barnen ska stå och grilla korv och vara bollkallar till vårt/våra A-lag .....när våra barn har matcher har vi föräldrar kiosktjänst vilket jag kan köp, men att barnen inklusive vi föräldrar SKA grilla korv/vara bollkallar på dessa matcherna. Det heter fint att det är för barnen ska "lära" sig spela fotboll.....av att vara bollkalle?!?! Nja jag vet inte det!!
C och jag hade denna typen av "tjänst" i oktober förra året och vet ni vad.....det pissregnade och blåste och det är okej att utnyttja barnen till detta.....det gör inget om de drar på sig en redig förkylning eller i värsta fall en lunginflammation.....allt för byns a.lag!! Nej känner jag......det heter att barnen ska spela för det tycker det är kul.
Det jag vill säga är att jag har svårt för när det TAS för givet att barn SKA göra eller sälja saker. För det är just det som jag lär mina barn att du SKA inte göra något du inte vill!!! Men det faller ju lite när de får hem lappa från sin idrott där det står att SKALL sälja och göra en massa andra saker på deras lediga tid.

Bildresultat för en snigel på ögat
Bild lånad på google

1 kommentarer:

  1. Jag håller med dig där, var likadant i det fotbollslaget Casper spelade för innan :(

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis