måndag 10 april 2017

För 13 år

Sedan idag var det påskafton. Och det var just dagens datum för 13 år sedan som jag och maken förlovade oss.
Under dessa åren har vi gått igenom en hel massa. Både positivt och negativt det ska gudarna och andra veta. Vi har väl båda varit sugna på att kasta in handduken och skita i allt, men ÄNDÅ finns vi vid varandra sida, det MÅSTE ju vara ett bevis på att det  finns kärlek mellan oss oavsett vad.
Jag älskar dig 💓även om du gett mig några gråa hårstrån genom åren 😉😁

2 kommentarer:

  1. Grattis en dag i efterskott på er dag.

    Jag måste villigt erkänna jag satt och småskrattade när jag läste ditt inlägg,, så ÄRLIG du är.
    Säkerligen 9 par av 10 möjliga som känner som du skrev,, men inte ens hälften skulle erkänna det.

    Ha nu en riktigt fin tisdag och lycka till med en massa fina fortsatta år tillsammans.. // Annelie

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis