torsdag 13 april 2017

Flickvänner

Som ni vet så har vi ju 4 äldre grabbar. Makens äldsta var "först" med att ta hem flickvänner.  Vilket jag tycker är bra att de "vågar" göra.....trots mig som mamma v.s bonusmamma 😂🙃😀
Mina grabbar har inte tagit hit någon..trots att de har haft. En del tycker kanske att vi bor "långt" iväg från deras familjer om de skulle få hemlängtan eller tycka vi är läskiga 😂😉
I måndags kom min yngsta son hit och han hade med sig sin flickvän. Jag kan inte förstå att mina barn är så stora att de har flickvänner......haha! Ännu ett bevis på att liten blivit stor.
Det som gjorde mig "nervös" var att hon är allergisk mot mjölkprotein vad det innebär minns jag inte riktigt....men hon kunde inte dricka mjölk utan jag fick köpa havremjölk. Fatta hur många olika "ovanliga" mjölk det finns....jag fick skicka bilder till sonen för att veta VILKEN jag skulle ta.
Det lilla jag träffade och henne pratade med henne fick jag ett positivt intryck av henne. Och hoppas hon kände sig välkommen till oss. Framför allt tror jag att H kände sig bekväm med hur mamma uppförde sig 😉

Vi har "informerat" barnen om att deras flick/pojkvänner alltid är välkomna till oss. Det är bara vi som ska vänja sig vid att de blivit stora

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis