onsdag 8 mars 2017

Undrar hur många

Som gick på viasat s senaste erbjudande till deras långtidskunder. I fredags blev jag uppringd av en från viasat och de hade ett erbjudande till oss. Det var följande: Filmpaketet,viaplays utbud oavsett om vi ville hyra något där ifrån eller vad som helst.
Detta till ett fantastiskt pris på 6 mån gratis där efter 150 kr utöver den kostnaden vi redan har. Och dessutom utan bindningstid. Detta tackade jag givetvis ja till. Det hela skulle komma igång inom 48 h,igår hade det fortfarande inte kommit igång och jag ringer till viasat och då har inte erbjudandet inte blivit registrerat och det fanns inte "kvar" men de kunde erbjuda oss filmpaketet med samma pris men med BINDNINGSTID på 24 månader! Tack men nej tack!
Jag undrar hur många "nya" kunder de fått som kanske inte hade bindningstid innan som oss men nu lyckats binda i ytterligare 24 månader. Nä usch och tvi för viasats medarbetare som ej har fullkoll på vad som gäller och jag tackar min lyckliga stjärna att det ej blev registrerat för oss.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis