fredag 24 mars 2017

När en vän är i nöd....då kommer jag springandes i pyjamas!

Fick ett sms av E igår att hon trodde det var någon i huset. Jag skrev att hon tagit 2 glas för mycket vin 😂
Men jag skrev att jag var på väg bort.....i pyjamas...haha!
Hon har en iPhone men hon hade tydligt hört ljudet skyline som finns på Samsung. Hon hade letat överallt och vi  letade  mer. Gick ner i källaren och kollade alla utrymmen. När vi kommer till garage dörren är det tänt i garaget och E har bara sin cykel där och hon hade inte varit där ! Men det var tänt.....hon släckte och vi gick upp igen.
När  jag skulle gå hem tar hon en cigg och då ser jag det.....TÄNT i garaget igen!!! Vi släckte ju!! E blir hysterisk och bryter ihop och vill inte vara hemma.....fullt förståeligt! Hennes pappa ska komma idag och byta låskistorna OM det finns nycklar på vift.....

Men vänner ni ska veta oavsett klädsel kan ni räkna med mig!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis