fredag 17 mars 2017

Väntan är över

Värmepumpen
Nu är alla paketen levererade MEN inte på en gång! Haha! Varför jobba effektivt?! Nä först kom värmepumpen då frågade jag han från postnord om han hade mer till mig. Men det hade han inte...det kommer kanske på måndag sa han. 10 min senare kom en mindre bil med crosstrainern och 15 min senare kom de 3 sista paketen. Jag berömde postnord för att jobba så effektivt och smidigt *IRONI* vilket sista killen fattade och skrattade gott och fattade min ironi i det hela.
Jag var taggad till tusen här och få ihop min crosstrainer....men vafan beskrivingen är helt obegriplig om jag inte kan polska och typ tjeckiska! Haha! Så den blev uppackad om inte mycket mer...haha! Jag gav mig i stället i kasst med katternas nya klösträd,inte för att det var "lättare" men jag fick ihop det tillslut och Nisse härjar runt i det för fullt. 


Gillen,klösträdet 

Det ska bli mycket intressant och se hur långtid det tar och få ihop grillen som är packad i 2 stora lådor.....haha! För mannen i huset tror det ska gå skit lätt! Haha! Ja om det är lätt man tycker att montera ikea så är detta med lätt! Haha!
Min crosstrainer

Nisse är i full fart med att inspektera deras nya leksak

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis