söndag 26 mars 2017

Besök på cdon

Igår gjorde vi ett besök på cdon 😀 vi pratade om att köpa nytt trädgårdsmöblemang att ha på altanen ute.
Har kikat där innan men inte hittat något så där som vi känner det ska vi ha. Men igår hittade jag ett som heter Julita som cdon säljer via https://www.furniturebox.se. Men priset vi fick ge var 2995 kr och det var inte så farligt för det bordet med 6 stolar och det är underhållsfritt!! Vilket är en stor 👍 upp. Ena som jag kan känna är lite minus är att det är svart och lär bli varmt som fan att sitta på så dynor eller en puff är ett måste. Så vet ni var man kan hitta snygga sådana lämna en kommentar vetja 😋

Inatt blev det sommartid och vi fick sova en timme längre...och många känner av den här skillnaden i tiden men jag gör det då inte varken sommar eller vintertid.
C ska ha cup idag samling om en timme och hon måslar på som en sengångare! Nåja det är inte jag som ska spela......
Svärisarna ska komma en runda i em,C gav farfar en ny mobil i tidig födelsedags present och nu får hon hjälpa honom med den! HIhI!
Jag ska bli med bil i veckan förresetn, en forde escort -96 gått 11000 mil, en kollega till mig ska sälja den 3000 kr så rullar den på 1 år iallafall. Lite miltal på en så gamla bil men det är en gubbe som hade den först och han hade den bara på söndagar typ när han skulle köra till kyrkan och handla. Jag slipper ta bussen så länge mannen jobbar dagtid iallafall och ingen av oss är låst hemma när den andra jobbar helg.
Jag hoppas jag kommer trivas med den nya Bettan 🚗Nä nu måste jag jaga upp C.

Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis