torsdag 16 februari 2017

Ledig torsdag och dax för

           Bildresultat för seans

Godmorgon på er finisar! Har ni sovit gott? Det har jag gjort 👌 Det är rätt krispigt ute så det är gott att tända fyr i kaminen och sätta sig i soffan med en kopp kaffe.
Idag är jag ledig och det är skönt är ledig i morgon oxå så ikväll blir det lite vin efter att jag varit på seans. Ska vara där 18,30 vet inte hur lång tid det tar men det spelar ingen roll eftersom jag är ledig imorgon oxå. Kanske kan vi hoppa ner i spabadet en vända oxå.....beror på lite vad maken känner för.....visst jag kan bada själv men HUR kul är det??!

Jag måste berätta en sak: Igår när vi gick upp och skulle lägga oss,går jag in en runda på C`s rum för att vattna hennes blommor,maken kommer upp direkt efter mig och ser i springan i vår sovrumsdörr att jag stå där och "gömmer" mig bakom dörren. Han går in och säger BUU men jag står inte där! Men HAN såg någon stå där!  Jag såg på honom att han var lite "skärrad" 😊😃 ska bli spännade och se om den som var i sovrummet kommer ikväll.......

Nu ska jag fortsätta att surfa runt lite och sedan fylla  på ved och sedan tömma diskmaskinen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis