söndag 19 februari 2017

Helga vilo dagen

Idag är det som ni vet söndag. Jag sitter här med mitt kaffe medans resten av familjen sover,....ja Nisse och Kajsa härjar runt överallt,de två är lite som mig tycker det där med vila är överskattat 😃 Haha! Nä vi KAN faktiskt vila ibland när vi är riktigt trötta,det sker kanske inte så ofta men det händer. Idag vet jag inte redigt vad som händer,jag ska iallafall köra till skogen med Laban så han får springa av sig lite....han har blivit jätte deprimerad nu när han har insett att Konjac inte kommer tillbaka mer,det gör ont i mitt hjärta att se honom. Han har blivit mycket mer "kontakt" sökande och då menar jag att han gärna ligger över en i soffan för att vara säker på att vi inte försvinner. Det gör ont i mitt hjärta att se honom så ledsen och deprimerad.
Jag sitter här med kaffet som ni säkert förstår 😆 det är något jag inte kan vara utan på morgonen! Hihi! Diskmaskinen är igång och kycklingen är upptagen ur frysen,brist på fantasi på middag idag så det får bli kyckling med potatis,sås och grönsaker. Eller så låter jag tonåringarna bestämma och göra middagen och spar kycklingen till imorgon.....hm ja det tål att tänkas på...
Ikväll blir det iallfall ett dopp i spabadet.......haha! Det får ni tolka hur ni vill....

Nä vänner jag måste sära på katterna för nu slåss det p riktigt låter det som! Önskar er alla en bra söndag. Håll utkik på instagram och i bloggen om ni är sugna på att veta mer om vem som åker på att göra maten idag.
Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis