fredag 24 februari 2017

Godmorgon på er!

Jag hoppas att ni sovit gott. Utanför fönawrna är det vinterlandskap igen,det har kommit ca 6 cm snö.....trodde det var vår igår ju!!
Just nu sitter jag på bussen mot jobbet,typ hundra år sedan jag tog bussen till jobbet. Idag är det fredag och jag jobbar 7-15 sen den är jag ledig till måndag 15.45 😊 Idag kommer min äldsta son hem....det är inte så ofta han kommer hem nu mera....smärtat mitt mamma hjärta,men jag vet att han är "vuxen" och han kommer och går som han vill.

Igår var det årsmöte med Sektionen i Bromölla. Vi gick igenom verksamhetsberättelsen för 2016,Sen avtackade vår ordförande som varit verksam ca 30 år i kommunal,hon ville jobba sina sista år innan pensionen. Vi avtackade även min första handledare och hon som gjorde mig medlem i kommunal.Hon har varit verksam i  styrelsen i 15 år och nu ska hon oxå gå i pension.
Sen gjorde något som vår ordförande inte varit med om OCH det var att stänga sektionen i Bromölla då vi en har en styrelse.....nu finns bara en expedition och vi har gift oss med Östra Göinge. Så det är årsmöte med de på tisdag. Så får vi se vad som sägs där.

Nu ska jag hoppa av.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis