fredag 3 februari 2017

Fredagsmorgon

Började morgonen med 2 treo pga fruktansvärd  skallevärk. Sen blev det kaffe och fralla som mannen hade med sig från när han körde från jobbet. Idag blir det bara slapp   innan det är dax att köra några timmar på jobbet ikväll. Vet inte om jag orkar ta ett dopp i spabadet när jag kommer hem börjar kl 7 imorgon eller jag ska ta det imorgon istället,får se vad jag gör.

Om en vecka bär det av till Stockholm för att checka in på hotellet ta en runda på stan för att sedan sova för att ta oss mot Globen nästa lördag! Måste jag berätta hur taggad dottern är?!? Haha!
Ska erkänna att jag tycker det ska bli roligt att uppleva detta med henne och få se hennes lycka och glädje.

Nu ska jag se till att dottern för med sig vad hon behöver inför skolan.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis