torsdag 2 februari 2017

1 vecka

Idag är det en vecka sedan vi valde att ta bort vår bästa vän Konjac 🐕 en vecka går så fort,evcka när jag har fått tänka efter när jag öppnat dörren för att ropa in Laban. Ropade ju alltid Konjacs namn först.
De övriga djuren har nog landat i sin sorg och saknad efter honom.  

                 
                                              Jonas Sundgrens foto.

Fick sms av min äldsta son härom dagen som vill eller han bestämmer ju själv nu 😉 men han ville iallfall göra en tatuering till minne av Konjac,OVAN för sitt KNÄ!!!! Urk kräks vid tanken på det! Hua! Men den blir nog fin när den är på plats!
Idag är jag ledig men har inga direkta planer alls,blir en dans med snabeldraken och eventuellt så renbäddar jag oxå...får se när ångan är uppe.

Nu ska jag surfa vidare en stund. Kram 💕
                     

1 kommentarer:

  1. Ingen mer Konjac, vad ledsamt. Han var ett original minst sagt. Kramar (Lasse är alltid till salu)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis