tisdag 10 januari 2017

Sitter i soffan och bara är

Och väntar in att klockan ska bli tid att köra till jobbet. Har åkt på en härlig förkylning,men varför skulle jag klara mig när resten av familjen varit förkylda. Ena näsborren rinner konstant....och det kilar gott i halsen.....Men vem är jag att klaga när det finns de som har det så mycket värre??
Idag fick jag ett samtal från mina fina töser som befinner sig i Dublin just nu......det värmde i mitt gamla hjärta att ni ringde mig 💓hoppas verkligen att veckan går fort så jag får er tbx på jobbet,sen är det dax för en tjejkväll med mat och vin.

                                             Bildresultat för tacksamhet

Livet är inte alltid lätt och en dans på rosor. Men vill man behålla det man har i livet oavsett vad det är då kämpar man på och struntar i vad andra tycker och tänker.....Vårdar man inte det som finns omkring en så försvinner det utan att man ens märker det.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis