söndag 15 januari 2017

Perversläggning


Idag var jag fri från huvudvärken och febern så jag och C tog en snabbis till Ikeas fyndvaruhus i Älmhult. För att se om de hade soffbordet och tvbänken kvar som vi tittade på sist men valde att suga lite på det.
Möblerna ska utgå ut sortiment och var rejält ersätta 795 kr för bordet ordinarie 1295 kr och tvbänken 995kr istället för 1995 kr.  Och de hade det kvar så det lastades på kärran och sen ut i bilen. In på stora varuhuset för att käka lunch samma tanke hade typ 700 andra!!! 🔫🔫 Men vi  käkade och sen körde vi hem. 
Bordet tog ca 13 min att få ihop men tvbänken va 2,5 timmar....inte för att det var klassiskt Ikea "mög" men det var hur mycket skruvar och pluggar som tusan. Men med ett bra teamwork och några svordomar var så blev det ihop monterat. Här ovan 👆☝👆☝   ser ni möblerna. Vi är mycket nöjda över vår "investering" i nya möbler i vardagsrummet.


👈👆 det är en ikeapåse med LJUS!! Ca 20 kg vägde den!! 
Värmeljus,stearinljus,blockljus med eller utan doft. Kalender ljus ni vet till advent 1 till 4....3 oöppnade förpackningar 🙈🙊🙉 
Jag måste nog erkänna att jag har nog en perversläggning när det kommer till LJUS!!  😂😂
Jag kan meddela att jag fick förbud att köpa ljus.....fram till jul i år!!  Kan inte lova att jag kan hålla det....för dyker det upp så måste man ju handla.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis