måndag 30 januari 2017

Allt är så mycket lättare utan en massa skit runt omkring

Och jag känner mig så tillfreds med tillvaron just nu,mest troligt är det för jag gjort ett val som gör att jag "mår" bättre. Det är ny vecka och det har varit en behaglig helg med god mat och badande.
Jag har precis sett nya serien Bonusföräldrar på SVT 1 och den kan nog bjuda på många skratt och en del saker kommer man säkert känna igen sig i. Inte rörande mannens knäppa ex men i relationen vi har med grabbarnas familj och givetvis mitt ex. Vi tillhör ju den ovanliga skaran som är "vänner" och gjort/gör saker ihop. Nä vi firar inte jul tillsammans 😂 .Nu håller vi på att planera och rodda i en kommande student.
Jag kan inte fatta att O blivit så stor och snart gått ut skolan....när blev liten så stor?!?!
Det är bara att inse att snart har vi inga barn hemma alls på helgerna och det känns i bröstet ska jag erkänna.

Nu ska jag fortsätta titta på tv. Kanske orkar jag vara vaken till efter 23.00 när mannen kommer hem.
Imorgon är det sista dagen på BAMutbildningen.

Hoppas ni alla sover gott när vi väl kryper ner under täcket.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis