torsdag 29 december 2016

Sista vecka på 2016

Nu  är snart 2016 års sista vecka till enda. En vecka full med jobb,3 kvällar återstår eller nyåranyåraftons kväll fick jag samtal om jag kunde byta till dagen istället för hon som skulle jobba dagen dags svårt att jobba dagen....mitt svar är ju inte svårt att gissa eller Hur! 😉
2017 års första vecka består av en nördar vecka igen.....med 5 dagars jobb!! Inte fån har jag lagt in ett sådant schema......misstänker skarpt att någon fifflat med det.
För jag jobbar 85% med schema tid på 188.50 på sex veckor denna perioden har jag 220 timmar på perioden....japps jag jobbar 100% men får betalt för 85%!! Det är inget jag gillar. Därför ska det bli så skönt att nya avtalet på kommunal där de som jobbar 100% måste lägga sig 15 % o poolen då  inte mer än rätt. Väljer man att jobba heltid så kan man inte förvänta sig 3-4 dagars ledigt i rad. Hade det varit på en fabrik då är dag tid mån-fre rakt av de är inte lediga mitt i veckan. Och är det så jobbigt med det ja då ska man inte jobba heltid så är det bara.

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis