torsdag 29 december 2016

Rean och julklapp

Julklapp från L


 Igår morse åkte jag och barnen in till Kristianstad för att kika lite på rean. Kvällen innan så jag att bilen åker kl 9.30 för att slippa alla hagalna idioterna! Vi kom iväg 10 min senare men det var rätt folktomt när vi kom dit.
Det blev en runda in på HM,grabbarna hittade lite smått,Jag hittade 4 par byxor och en jumpsuit ala catwomen får se om det blir den på nyår. C hittade även hon en del för hela 936 kr shoppade hon för. Igår så hon:Mamma jag är nog gjord för att shoppa! Haha! Det är du kanske för du fyndar alltid riktigt mycket.
Sen gick vi vidare och tittade men jag måste säga att det var SKÖT kass rea! Skämmes ta mig fasen och kalla det rea!
Grabbarna lyckades fynda lite till efter det men jag och C var rätt nöjda efter HM.

Sen var det dax för mig att åka till jobbet och där väntade en julklapp till mig från fina L. Och det var en låda ljus från partylite...tusen tack!0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis