onsdag 21 december 2016

Man kan inte älska alla det är något de flesta lärt sig och vi lär det vidare till våra barn.
Men vi lär inte vidare att vara raka mot de som vi ogillar....utan vi sätter på ett pokerface och ett smile och låtsas att vi inte alls hyser något "agg". Något som jag funderar på är att lika lätt som det är att sätta på det där smilet och låtsas som det är bra varför inte bara lägga korten på bordet och liksom bara: Du jag gillar inte dig pga det eller det men jag kommer vara "proffsig"  då vi jobbar ihop. Om man nu är kollegor tex.
Eller du: Du pratar om den  är den inte är här innenär det att det är mig/oss när vi inte är här.
Eller om det är till din partner: Jag känner mig inte lycklig med dig därför kanske vi ska prata om det.

Nä istället väljer man att prata med andra som kanske inte har med saken att göra......men lika lätta som det är borde det vara att ta det med de inblandade.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis