tisdag 6 december 2016

Hemresan från semestern

Bildresultat för säkerhetskontroll flyg
Bild från google
 Jag har ju helt missat att berätta om vår hem resa från Gran Canaria. När vi lämnat väskorna  och fått våra boardingpass så ser vi att vi fått EXAKT samma platser som på ner resan......ett flygplans absolut sämsta platser LÄNGST bak!!! För helvete knappt 5 timmar med ihop tryckt rygg....sådär lagom skönt med en redan kass rygg!! Kände bara lite skjut mig!! 
Nåja det gick det med ju........
Sen spatserade vi mot säkerhetskontrollen,vi plockade av allt som vi visste man INTE fick ha när man går igenom. Jag är alltid nervös att det ska bli rött och tuta när jag går igenom. Och GIVETVIS så hände det. Jag tog mina saker och trodde att det var "okej" trots allt och tog mina grejer och skulle gå till det andra bordet. Men en vakt visslade och vinkade tills mig mig.....jag tar min låda dit...kände mig nervös trots att jag vet att jag inte har något konstigt. C frågar: men mamma vad är det du har gjort?!?!? Får snällt svara att jag vet inte gumman det är bara en rutinkoll.....HOPPAS jag! Haha! Säkerhets vakten drar "tejp" på mina saker och på mig!! Och den där "tejpen" har jag sett på tv det är för att kolla knark eller andra olämpliga rester......Kan erkänna att jag hann tänka många tankar,tänk om jag varit i kontakt med något som jag inte varit medveten om!! Vad händer om den är positiv?!? Givetvis var den inte det...men jag hann svettas lite och få pulsen att slå lite extra.


Vi kom iväg senare än beräknat då det var trångt i luftrummet runt Gran Canaria, sen började "tivolit" en dramaquuen som var "flygrädd" trots att det inte var problem på ner resan.....hennes barnbarn som skrek hysteriskt!
En dam som spydde och sket ner sig!! Givetvis gick de med hennes kläder förbi oss och det luktade inte kokosolja kan jag meddela!!! Ja där satt vi mitt i denna smitthärd och kom INGENSTANS!!!

Sen är det den där rusningen när alla ska av flygplanet samtidigt!! Vad är problemet tror ni ni blir kvar och får åka  en vända tbx??? Knappast kan jag upplysa er alla om!!Vi kom ju hem.......

2 kommentarer:

  1. Å du längtar redan efter nästa resa :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japps trots det så gör jag det. För som tur är sker detta inte varje gång 😂

      Radera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis