fredag 9 december 2016

Hår funderingar

Jag har sedan jag fick min första son haft samma "frisyr" det vill säga långt i olika "längder" men aldrig kortare än axel långt. Ni som känner mig vet hur tjockt det är och det gör det ofantligt svårt att "göra" något kul alls med det,så det blir oftast att jag bara har det i en knut med ett gummiband detta oavsett om det är vardag eller fest. Ja det är riktigt tråkigt kan jag erkänna. I och med kam incidenten igår, har ni mot förmodan missat det inlägget så kan ni läsa det HÄR då var jag beredd på att bli kort hårig.....
I min ungdom har jag varit korthårig med lite längre lugg och "spretigt" i nacken,det gick åt många flaskor proffs hårspray.

Bildresultat för proffs hårspray

Men inatt när jag var vaken och inte kunde sova så bra så kikade jag runt på nätet efter en backup plan OM jag nu ber grannen sätta saxen i mitt hår.......För hur det än blir så kanske jag känner mig naken utan mitt långa hår.
Och jag vet att på mitt fösta event jag var på när jag hade börjat blogga i den goodibagen fanns det en hår slinga från rapunzel of sweden.
Så den sidan gick jag in och kikade på såklart och där har jag en rädda om jag skulle sakna långt hår om det klipps av! Jag kastade iväg ett sms till grannen om hon var min hjälp till att fästa på löshår med sånt där clip-on-set och det var hon 😊 Hon vet ju att jag inte har tålamod och "kunskap" om det.
Inne på rapunzel of sweden finns det löshår i alla möjliga varianter,färger och längder. Så det är bara för mig att börja botanisera med min egen färg oxå 😋

Bilden är från Rapunzel
Bilden är från Rapunzel0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis