söndag 25 december 2016

Julafton 2016

Då var årets julafton över. En mycket trevlig,mysig och LUGN julafton.
Vi gick bort till grannarna strax efter kl 14,jag och T pysslade lite med maten och drack vars ett glas vin. Medans vi stökade i köket satt de andra in i vardagsrummet och pratade och kikade på Kalle Anka....inga av barnen tittade på det! Hihi! Men det är så varje år det är bara vuxna som tittar,kan det vara för att barnen har så mycket myror i brallorna att de inte kan sitta still?!
Strax efter halv 5 knackade det på dörren!! OMG!! Det var tomten.......alla barnen hade tydligen varit snälla trots att tomten visste att de inte var jätte hjälpsamma med att tex städa sina rum 😉 Men tomten berättade för barnen att det är viktigt att hjälpa till hemma och att barnen ska städa sina rum själv....
Vi å och hade det super trevligt, då C inte mådde så bra så gick vi hem strax innan sju.
Vi landade i soffan och tittade på tv,jag somnade gott där ska jag ärligt säga 😆

Det visade sig att jag oxå hade varit snäll även om inte alla kanske skulle hålla med om det 😉  och precis som barnen är jag super nöjd med mina klappar.

Idag blir det nog inte så många knop gjorda här hemma.......ska iallafall inviga SPAbadet har jag bestämt ✌

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis