fredag 9 december 2016

Allas favorit dag

Fredag! Klart jag vet inte alla har har fredagen som favorit dag. Men fredagen har på något sätt krönts till denna nominering. På "min tid" var det ju lördagsgodis som gällde,det var på den tiden som man gick till kiosken med en pappers tia och man pekade på vad man ville ha för godis: En sån,två sådana. Det bästa med det var att det var aldrig några "äcklga" godisar kvar som det finns i påsen när jag handlar nu 😂 Erkänn att du håller med mig i det jag skriver! Haha!
Ikväll är det Idolfinal och dotterns idoler Marcus & Martinus ska vara där och uppträda till dotterns stora lycka. Tyvärr missar jag kvällens final då det är jobb hela helgen  för mig. Till mångas lycka.....

Nu ska jag ta en kopp kaffe till.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis