onsdag 16 november 2016

Vill tacka

För er omtanke för mig igår i samband med viltolyckan,känns lite dramatiskt att säga så men det var det ju trots allt. Jag mår bra och choken har lagt sig......hoppas aldrig att jag är med om detta igen.
Jägaren ringde upp mig igår frågade lite om var när och hur den sprang. Han frågade även om jag var säker på att det var ett rådjur...då just där är ett stråk för hjortar. Nja sa jag den hade inga horn så det är jag rätt säker på.
Medans mannens kollega som är jägare sa att som bilen ser ut så var det inget rådjur som sprang in i sidan utan en hjort......inte fasen visste jag att hjortar inte behövde ha horn och VARFÖR sa inte jägaren som ringde mig att de inte behöver ha det......Nåja olyckan är skedd och det går ej att göra og(h)jort 😀 där fick jag allt till det! Haha!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis